Translate

2015. május 24., vasárnap

Halkrém

Szokásos hétvégi kencegyártás. Ezúttal halból.



Amiből csináltam (kb. 3 d-nyi krém lett belőle):
  • 1 db 175g-os paradicsomos halkonzerv
  • 2 evőkanál mustár
  • 5-6 dkg-nyi vaj
  • kevés bors
Mindezt betettem egy söröskorsóba (mivel ez jó szűk, ezért nem kenődik ki fölöslegesen a keverőtál oldalára a krém) , és gépi habverővel habosra kevertem.

Tegnap este óta várakozott a hűtőszekrényben, hogy ma reggelre finom legyen.

Ha nem  paradicsomos halból készül, akkor citromlevet is szoktam bele nyomni.



2 megjegyzés:

martinelli írta...

Paradicsomos halból még nem készítettem. Mind készültem, de sosem jutottam oda :) A tiéd nagyon hívogató! :)

Márti írta...

A család nem vegetáriánus része nagyon szereti. :)