A sajtkrém hozzávalói (6-8 személyre):
- 25 dkg mascarpone (vagy bármilyen natúr krémsajt, ömlesztett sajt)
- kb. 3 dl görög joghurt (lecsöpögtetett natúr joghurt)
- színesbors
- fokhagyma
- medvehagyma (bármilyen zöldfűszer)
A lencsekrém hozzávalói (6-8 személyre):
Előre szólok: bármi, bármivel helyettesíthető... ez ugyanolyan finom és laktató -csak nyilván másfajta ízvilág-, ha étolajjal, étkezési lencséből, babérlevéllel, fokhagymával, petrezselyemmel készül, ha az van inkább kéznél.
- 1 kávéskanál római kömény
- 1 kávéskanál fekete szezámmag
- 1 kávéskanál törött koriander
- 1 kávéskanál madras curry
- 1 kávéskanál kurkuma
- 2 db felkockázott vöröshagyma
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 nagy marék vöröslencse
- 1 kávéskanál citromfű
- egy marék felaprított medvehagyma
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése