Hozzávalók:
- 20 dkg-nyi gomba
- 1 db közepes nagyságú padlizsán
- 1 db közepes nagyságú cukkini
- 2 evőknál olívaolaj
- 4 cikk zúzott fokhagyma
- 1 púpozott kávéskanál fűszerpaprika
- 1 púpozott kávéskanál csípős fűszerpaprika
- 1 kávéskanál római kömény
- 1 kávéskanál kurkuma
- 1 nagy marék olívabogyó
- só
- (frissen) őrölt bors
- 1 doboz egészes paradicsomkonzerv
- 1 pohárnyi paradicsompüré
- Egy wokban külön-különmegpirítottam a felcikkezet gombát, a felszeletelt cukkinit és padlizsánt.
- A zúzott fokhagymát szép sárgára pirítottam a magmaradt olajban. Előtte kikapcsoltam a tüzet a wok alatt, hogy kicsit kihűljön, így nem égettem meg.
- Hozzátettem a paradicsomot (az egész paradicsomokat a kezemmel szétnyomkodtam), paprikát, római köményt, kurkumát, sót, borsot és az olajbogyót, lefedtem, és kevés ideig forraltam.
- Visszatettem a sült zöldségeket és készre főztem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése