Lustálkodós napot tartottunk. Csak kávézgattunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk.
Mellékesen bekerült a sütőbe az ebéd is.
Nem is írok hozzá arányokat, a lényeg, hogy a sajtos-tejfölös keverék befedje az ételt, hogy jól rápirulhasson. Na persze az sem hátrány, ha elegendő lesz a végére. :)
Mellékesen bekerült a sütőbe az ebéd is.
Nem is írok hozzá arányokat, a lényeg, hogy a sajtos-tejfölös keverék befedje az ételt, hogy jól rápirulhasson. Na persze az sem hátrány, ha elegendő lesz a végére. :)
Hozzávalók:
- felezett csiperkegombák (én most barnát hsználtam
- fagyasztott francia zöldségkeverék
- kicsi vaj az edény kikenéséhez
- tejföl
- reszelt sajt
- só
- petrezselyemzöld
- (színes) bors
- zúzott fokhagyma
Egy sütőedényt kikentem vajjal, beleöntöttem a fagyasztott zöldséget, szórtam rá petrezselyemzöldet, sót, őröltem rá borsot, tettem rá fokhagymát. Mindezeket összekevertem, majd elegyengettem.
A félbevágott gombákat ráfektettem a zöldségekre.
Reszelt sajtot, tejfölt, borsot, fokhagymát és sót összekevertem, rákentem egy evőkanállal a gombák tetejére, persze úgy, hogy csurogjon be közéjük is.
200 fokos sütőben barnára sütöttem.
Barnarizs volt hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése