Ez az étel megint az a kategória, ahol nem érdemes mennyiségeket írni. Volt egy kis maradék sajtkrém (LIDL-ben vett, félzsíros friss sajt névre hallgató), egy kis maradék túró, és pár perc alatt összedobtam az ételt, tényleg abból, ami a kezem ügyébe került. Sajnos a spenótot a hűtőszekrényben felejtettem, pedig egy kis szerecsendióval határozottan előnyére vélt volna. Szóval, az arányok nem lényegesek, az a fontos, hogy jó íze legyen.
Tehát:
- főtt tészta (ez nagykocka volt, de a múltkor szarvacskából csináltam)
- sajtkrém (a múltkor mascarpone maradékot használtam el)
- túró
- őrölt bors
- zúzott fokhagyma
- medvehagyma
- só
- a tetejére sajt (én most lusta voltam reszelni, ezért maradék krémfehér sajtot morzsoltam rá)
- pici vaj, az edény kikenéséhez
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése