A folyamat:
- 2 tojást szétválasztottam
- a fehérjékből habot vertem
- a sárgákat 4 evőkanál kókuszcukorral, 1 zacskó vanília ízű pudingporral, 6 dl tejjel összefőztem
- a forró krémbe evőkanalanként belekevertem a tojáshabot egy kézi habverővel, majd kihűtüttem
- 500 g mascarponét 1 evőkanál porráőrölt kókuszcukorral és 3 evőkanál vermuttal kikevertem, majd apránként hozzákevertem a kihűlt tojáshabos krémet
- az uram főzött 6 adag kávét, amibe belekeverünk egy evőkanál porcukrot és fél üvegcse rumaromát
- egyenként belemártogattuk a babapiskótákat és egymás mellé fektettük egy üvegedénybe
- befedtem a krém felével
- a babapiskóta másik felét is belemártogattuk a kávés keverékbe és kiraktuk vele a krémet
- a maradék mascarponés krémmel betakargattam
- egy szűrőből vastagon megszórtam jó sötét kakaóporral
- voltak, akik nem bírták megállni, hogy csak egyszer egyenek belőle
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése