hogymegtudjuknézni
2025. március 13., csütörtök
kókuszos mangófagyi, vagy mangós kókuszfagyi?
›
Egy kicsit túlzásba vittem a kókusztejet, így az jobban érvényesül, mint a mangó, de így is nagyon finom lett. Nem írok arányokat, legyen el...
2 megjegyzés:
Babakuglóf
›
Dr. Takács Hajnalka így harangozta be az általa kreált babatortát: " Nem, nem lapoztam kettőt a szakácskönyvben, mint Rachel a Jóbaráto...
2025. március 9., vasárnap
Hummusz
›
Elöljáróban annyit: ez a mienk... Hogy klasszik, vagy sem, számunkra mindegy... Most épp ilyen, máskor más. Már befejezük a reggelizést, ami...
2025. február 8., szombat
Köleskrém
›
Egyik legnagyobb családi kedvencünk a "nemtojáskrém", kölesből. Eredetileg a Vegánblog arányait használtam, de az az igazság, hogy...
2025. január 27., hétfő
wellington, lencséből
›
Nem fogok tudni pontos adatokat írni, mert nem méricskéltem semmit, csak a lencséről tudom, hogy kb. másfél bögrényi volt, amit sós vízben p...
2025. január 21., kedd
vegán (nem)vajgaluska
›
Számomra a legnagyobb kihívás a vegán ételek főzésében a galuskacsinálás. Nagyon jó nokedlit fejlesztettem már pörköltekhez, ragukhoz, de a ...
2025. január 19., vasárnap
Fagyi, csicseriborsóléből és szilvalekvárból
›
Ezt a nagyon csinos kinézetű fagyit még tavaly nyáron fejlesztettem ki. Jó sokat olvasgattam a csicserborsó főzőlé (lánykori nevén: aquafaba...
2025. január 13., hétfő
Belevágtam a konfitálásba, jól tettem
›
Tavasszal pár napot Rácalmáson töltöttünk a Jankovich Hotelben, ahol az egyik kedvenc reggeli ételünk egy konfitált gombából készült pástéto...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése