tag:blogger.com,1999:blog-1716961689918382088.post8671601453449722509..comments2024-03-06T10:47:27.113+01:00Comments on hogymegtudjuknézni: Majdnem bajai halászléMártihttp://www.blogger.com/profile/14625970174240277387noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1716961689918382088.post-83533537489107087932013-06-03T19:06:43.615+02:002013-06-03T19:06:43.615+02:00Köszönöm a segítséget! Épp arról beszélgettünk itt...Köszönöm a segítséget! Épp arról beszélgettünk itthon, hogy legközelebb az "aprólékféléket" kicsit főzzük a hagymával és csak utána tesszük bele a szeleteket.<br /><br />Nálunk az uram a pék és a tésztakészítő mester! :)))<br /><br />Köszi még egyszer! :)<br />Mártihttps://www.blogger.com/profile/14625970174240277387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1716961689918382088.post-59467883744355699722013-06-03T08:39:29.516+02:002013-06-03T08:39:29.516+02:00Egész jól csináltad :)
Nincs etalon a bajaira, c...Egész jól csináltad :) <br />Nincs etalon a bajaira, csak irányelvek. Személyenként fél kiló hal, lehetőleg élő, kiló halanként egy nagyobb vöröshagyma, egy evőkanál házi! (sükösdi) őrölt paprika.<br />Van ki így rétegezi, mi a hagymát elkezdjük főzni, hogy szétfőjön, puhuljon, mert a bajait a hagyma süríti be. Kb. 10 perc után megy bele a hal. Ikra , tej a végén.<br />Halászlékocka, piros arany, egy két gerezd fokhagymát is szoktak.<br /><br />ÉS! a férfiak főzik. Az asszonyok a tésztát gyúrják:)gondaanyuhttps://www.blogger.com/profile/04932198504138499645noreply@blogger.com